Boogaard Installatie duurzame energie

  • Stacks Image 11
  • Stacks Image 15
  • Stacks Image 7
  • Stacks Image 13
  • Stacks Image 9
  • Stacks Image 17

Projecten

Stacks Image 94
Stacks Image 100

Wij werken continue aan nieuw projecten op het gebied van duurzame energie. Bij nieuwbouw, maar ook bij renovatie. Zowel voor de particuliere als ook voor de zakelijke klant. Kom hier alles te weten over onze recente projecten en laat u inspireren!

ECOForest combi waterpomp
In deze woning is een Ecoforest warmtepomp geplaatst, voor verwarmen, koelen en warmwater. Dit in combinatie met vloerverwarming en een Tech regelsysteem. De bron bestaat uit een Stefani dubbele drycooler buiten unit. Voor de bewoners een fijn leefklimaat met lage energiekosten.
Stacks Image 226
ECOForest warmtepomp
Behalve dat de woning volledig duurzaam is gemaakt, met een grondgebonden Ecoforest warmtepomp (gesloten bronsysteem) is er ook een Ecoforest warmtepomp geplaatst om het zwembad en de jacuzzi te verwarmen. Hiervoor is een Ecoforest warmtepomp met buiten unit gebruikt.
Stacks Image 220
ECOForest warmtepomp en vloerverwarming en TECH regelsysteem
De bewoners van deze woning kunnen genieten van een duurzame en energie-neutrale woning. Met een grondgebonden Ecoforest warmtepomp voor verwarmen en koelen, en een 300 liter boiler voor de warmwater voorziening. De woning is voorzien van vloerverwarming en lage temperatuur convectoren. Een Tech regelsysteem zorgt ervoor dat elk vertrek individueel kan worden verwarmt. Op het dak liggen zonnepanelen.
Stacks Image 231
ECOForest warmtepomp en warmwaterboiler
Deze woonboerderij is voorzien van een Ecoforest warmtepomp met daarnaast een warmwater boiler. De energie (bron) wordt gehaald uit de watergevulde oude gierput naast de boerderij.
Stacks Image 233
Stacks Image 96
Stacks Image 98

Deze website maakt gebruik van cookies. Enkel t.b.v. social media. Bekijk onze privacy verklaring.